28.2.2011

Helmikuun paketti Salaiselta neuleystävältä

Lomailimme viime viikolla muutaman päivän lapsuusmaisemissani, ja poissaolomme aikana oli posti tuonut kotiin tiedon, että minua odotti paketti Salaiselta neuleystävältäni! Tänään töiden jälkeen kiiruhdin postiin pakettia noutamaan ja kotona se piti tietysti avata heti (hieman kärsimätön kun olen... ainakin joskus).


Kiitos mukavasta paketista, Salainen neuleystäväni!

Paketista löytyi kerä suloisenpehmeää Schoppel Wolle Lace Ball -lankaa, värisävynä Grashalm. Kauniisti tummissa vihreänsävyissä välkehtivää, valaistuksesta riippuen ehkä vähän petrolinsiniseenkin vivahtavaa vaihtuvasävyistä, ohutta lankaa, joka suorastaan pyytää päästä neuloutumaan huiviksi! Lisäksi paketista löytyi lakua (nam!), ihania isoja nappeja, pari kissa-aiheista tarraa askartelujuttuihin, puikkojen pidike (vai millä nimellä sitä mahdetaankaan kutsua? - siis semmoinen, johon puikot voi terävästä päästään tökätä kiinni ja joka estää silmukoiden putoamisen) sekä lisäksi ihastuttava kortti, jossa kaksi ilmiselvästi neulomishurmoksen vallassa olevaa lammasta iloisesti kikattelevat.

Itse olen vähän joutunut rajoittamaan neulomista - tai etenkin paikallani istumista - viime aikoina. Olen kärsinyt alaselkäkivuista, jotka aiheuttaa puristuksissa oleva välilevy, ja istuminen on tälle vaivalle pahinta mitä kuvitella saattaa. Töissä pitäisi puolen tunnin välein muistaa venytellä ja oikoa jäseniä, käydä vähän kävelemässä, lukea välillä vaikka seisaaltaan... Kahvitunneilla olen neuletöitä kuljetellut mukana ja kotona tv:tä katsellessa tikutellut aina muutaman kerroksen silloin tällöin. Fysioterapeutti vähän uhkaili, että tämä on vaiva, joka välillä aina ottaa takapakkia ja sitten taas tulee parempia kausia. Sitä se ikä tuo tullessaan... kroppa ei enää taivukaan ihan kaikkeen :-/

16.2.2011

Taikapalloni!


PikkuUnelmia-blogin Paula oli kasannut minulle kerrassaan ihastuttavan Taianomainen Oranssi -Taikapallon!
Pallon ympärille oli kiedottu kahta erilaista oranssia nauhaa ja pallo oli koristeltu pienillä oransseilla ruusuilla. Suloisen pehmeän Lanett-langan lomaan oli piilotettu kaikenlaisia ihania yllätyksiä, mm. aprikoosikuorinta-ainetta, bambuinen virkkuukoukku, kauniita nappeja, oransseja helmiä ja VALTAVA kasa nostalgisia lätkänameja!


Lämpimät kiitokseni todella upeasta Taikapallosta, Paula!






14.2.2011

Ystävänpäiväyllätys

Salainen neuleystäväni oli muistanut minua ihanalla ystävänpäivätervehdyksellä:


(jostain syystä en saanut käännettyä tuota kuvaa oikeaan asentoon)



Paketista löytyi suloinen kissakortti, kissatarroja, Fazerin tummaa suklaata, kaksi pikkuruista sydäntä sekä keväisiä ja kesäisiä istutuksia varten pussilliset orvokin- ja auringonkukansiemeniä.

Kiitokset muistamisesta, salainen ystäväni!