4.1.2014

Uuden vuoden sukkahaaste

Pienimuotoinen neulomishyytymys oli vähällä iskeä tässä vuodenvaihteen tienoilla. Olen koko syksyn puuhastellut ahkerasti nukkekotini parissa enkä ole oikeastaan kaivannutkaan mitään perussukkia kummallisempaa neulottavaa, mutta nyt tuli sellainen olo että olisi välillä kiva kokeilla jotain vähän erilaista. Minulla on vuosia sitten hankittua kauniin keväisen keltaista Novita Kelo -lankaa, josta haluaisin tehdä villapaidan tai neuletakin, mutta sopivaa ohjetta ei ole vielä löytynyt. Vinkatkaa, jos jokin kiva ohje tupsahtaa eteen!

Kuulun Facebookissa muutamaan käsityöaiheiseen ryhmään, ja eräässä niistä oli kiva uuden vuoden haaste, johon minäkin päätin osallistua. Tarkoituksena on siis neuloa sukat salaisen ohjeen mukaan, eli blogin pitäjä julkaisee ohjetta aina pala kerrallaan, eli aloittaessaan ei tiedä millaiset sukista loppujen lopuksi on tulossa! Hauskaa!

Loppuvuodesta 2013 minun tuli perussukkien ja -säärystimien lisäksi neulottua yksi tilaustyö tänään 5 vuotta täyttävälle neitoselle (lastemme serkulle), joka tilasi minulta pipon ja huivin ja lupasi "maksaa" poimimalla minulle ensi syksynä suppilovahveroita :-) Enpä valitettavasti muistanut ottaa lahjasta kuvaa ennen kuin toimitin sen synttärisankarille. Nuo muut syksyn aikana valmistuneet tekeleet ovat ihan perussukkia, suurin osa raidallisia (aidoilla raidoilla, ei raitalangoilla).

Hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille tämän blogin seuraajille ja satunnaisille vierailijoille!