Mutta ennen kevään tuloa voimme vielä nauttia lumisista kuusista...
Kuusi on tehty piparimuotilla paperiposliinista. Pinnan koristelu on saatu aikaan kaulimalla paperiposliinitaikinaa pitsiliinan välissä.
... voilla leivotuista korvapuusteista (jostain syystä pullaa tulee leivottua enemmän talvella kuin kesällä)...
Voiko olla mitään herkullisempaa kuin tuoreet pullat kahvin, teen tai kuuman kaakaon kera nautiskeltuna?
... lämpöisistä villasukista ja lapasista...
Nämä neulomukset menivät syntymäpäivälahjaksi lasten 2-vuotiaalle serkulle. Sekä sukat että lapaset on neulottu Nalle-langasta ja koristeltu Bambinosta virkatuilla kiinteillä silmukoilla. Lapasen sydänkoristeista tuli erikokoiset (keskityin niin tiiviisti Saksan-Itävallan mäkiviikon seuraamiseen...) mutta en antanut epäsymmetrian haitata vaan lisäsin sydämiin vielä pieniä kullanvärisiä helmiä koristeiksi. Isoon sydämeen neljä helmeä keskelle ja pienempään 15 ympärille.
Kivoja pikkuneuleita!
VastaaPoistaTotta, pulla maistuukin paremmalta talvella kuin kesällä :) Ja joka kevät äkisti lisääntyvä valo yllättää - vaikka valoisuuden tietää lisääntyvän, on kokemus jollain tapaa uusi joka vuosi!
Joulun seutuun oli pimeetä kun pääsin töistä, nyt samaan aikaan on jo valoisaa, ihanaa kun kevät tulee,, sitten joskus. Korvapuustit maidon kanssa, voittamaton pari:))
VastaaPoistaPulla on aina hyvää!
VastaaPoistaHelteellä sen leipominen ei vaan ole innostavaa.
Onpa ihana tuo helmienkeli!
Kiitokset kommenteistanne!
VastaaPoistaMiksiköhän pulla maistuu niin ihanalta just talvella mutta sämpylöitä tulee kyllä leivottua kesälläkin? :-o
Tintin, helmienkelin olen tehnyt siskoni opastuksella joskus pari vuotta sitten. Tein silloin kaikille lapsille omat enkelit ja muutaman lahjaksikin, oli tosi hauskaa ja helppoa näpertelyä!