22.10.2011

Rudolf Aarre Mörökölli
10 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kissa; mitähän lie sattunut kun se on tuolla tavoin hylätty. Ilmeisesti se muuttaa nyt pysyvästi teille - lapset mahtavat olla innoissaan uudesta perheenjäsenestä :-)

  VastaaPoista
 2. Tanja, niinpä... kissan tarina jäänee ikuiseksi arvoitukseksi. Mitä ilmeisimmin se on ollut lapsiperheessä, koska suhtautuu lapsiin niin kärsivällisesti ja rauhallisesti. Eikä se myöskään arastellut naapurin koiria ollenkaan. Eläinlääkärikäynnillä selvisi, että se on noin 1-vuotias, leikkaamaton ja siruttamaton - eläinsuojeluyhdistyksen mukaan tällaisia karkureita harvemmin kysellään ja kaipaillaan :-(

  Se on kietonut koko perheemme tiukasti pienten tassujensa ympärille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mikään ihme! Mä ymmärrän ihan täysin! Mä sentään täällä vaan netin kautta teidän kissaanne katselen, ja suloinen poika on.

   Poista
  2. No ei mikään ihme! Mä ymmärrän ihan täysin! Mä sentään täällä vaan netin kautta teidän kissaanne katselen, ja suloinen poika on.

   Poista
  3. No ei mikään ihme! Mä ymmärrän ihan täysin! Mä sentään täällä vaan netin kautta teidän kissaanne katselen, ja suloinen poika on.

   Poista
 3. Hyvin kotoutuneeltahan tuo vaikuttaa. Se meidän Miisu, josta aikaisemmin kerroin, oli myös hyvin lapsirakas otus. Ei ollut selvästikään mikään villikissa. Epäilimme silloin, että olisi ollut erään aikaisemmin talvella kuolleen papan jäämistöä, kun ei kelleen kelvannut.
  Niin se on, että kissa valitsee perheen, ei perhe kissaa:D

  VastaaPoista
 4. Just näin. Kissa valitsee perheensä. Muistelen toissa kesän hoidokkejamme, joista hyvin arka ja sylissä viihtymätön pentu 'jymähti' erään pentuja katsomaan tulleen neitokaisen syliin niin luottavaisena, että ei siinä pentujen katsojalla enää ollut sananvaltaa kissan valinnassa, vaan kyseinen pentu muutti sitten hänen uudeksi kissakseen. Myös muutama muu hoidokeista valitsi hyvin topakasti uuden 'palvelusväkensä'.
  Nämä jonkun toisen hylkäämät kissat, kun valitsevat uuden kotinsa ja jos niitä siellä hyvin hoidetaan, niin uskollisempaa eläinystävää ei olekaan.

  VastaaPoista
 5. Ja vielä yksi kommentti: jos kisumiiru nyt teille jää, niin suosittelen leikkauttamaan ja asennuttamaan turvasirun ensi tilassa. Näin välttyy monelta murheelta tulevaisuudessa.

  VastaaPoista