23.11.2012

Himmeli

Joulu se jo kurkkii nurkan takana - tajusin tässä, että joulukuuhan oikeasti alkaa jo viikon päästä! Kohta on masentavan harmaa marraskuu ohi ja joulunaika kaikkine puuhineen käsillä. Tänä syksynä on kiirettä riittänyt niin työ- kuin harrastuskuvioissakin, enkä ole ehtinyt ollenkaan niin monelle käsityö- ja askarteluaiheiselle kurssille kuin olisin halunnut. Himmelikurssille onneksi pääsin, ja nyt olohuoneen katossa roikkuu uusi, kaunis olkihimmeli! Meillä oli ennestään lapsena tekemäni kaislahimmeli, jolle täytyy nyt miettiä uusi paikka... ehkä terassille? Viime vuonna meillä oli pieni joulukuusi kuistilla lintujen ilona, ja kai sellainen pitää täksikin jouluksi hankkia? :-)


Valmis!


Opettajalla oli monenlaisia ideoita olkiaskartelua varten. Nuo letitetyt pikku koristeet näyttävät mielestäni kerrassaan ihastuttavilta! Haluaisin myös kokeilla helmien ja olkien yhdistämistä - voisivat näyttää kivalta vaikkapa tähdissä. 


Kuopuksemme sai pujotella himmelistä yli jääneitä pieniä oljenpätkiä ja helmiä roikkuviksi koristeiksi. 

1 kommentti:

  1. Kaunis himmeli. Minäkin olin toissa vuonna himmelikurssilla ja kun alkuun pääsin niin tein lopulta lopulta kolme himmeliä.

    VastaaPoista