8.12.2011

Joulutähti

Blogini on viettänyt hiljaiseloa jo melko pitkään. Syynä tähän on ollut se, että lokakuun loppupuolella vasen käteni kipeytyi enkä lopulta saanut enää sormia kunnolla suoristettua. Pari viikkoa kitkuteltuani ja ihmeparantumista toivottuani marssin lopulta työterveyslääkärille. Jonkinsorttinen jännetuppitulehdus siellä ilmeisesti oli - lääkkeeksi kuuri Motifene-kipulääkettä ja suositus pitää kättä levossa mahdollisimman paljon. Neuloin ja virkkasin siis vain ihan satunnaisesti - lopettelin ja viimeistelin keskeneräisiä töitä, kokeilin uusia juttuja (kuten neulakinnastekniikkaa ja jouluisia helmitöitä) ja lueskelin käsityö- ja askarteluaiheisia kirjoja ja lehtiä. 1,5 viikon lääkkeiden nappailun jälkeen olen yrittänyt palata käsitöiden pariin maltillisesti - olen neulonut vain joka toinen päivä, tai töissä vain jommallakummalla kahvitunnilla... eikä käsi ole onneksi vielä ainakaan kipeytynyt uudestaan.

Joulu on jo ihan nurkan takana ja vielä olisi monenlaista puuhaa to do -listalla. Välillä tekee kuitenkin hyvää rauhoittua katselemaan joulutähden loistetta. Paperitähden ohje on täältä.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ikävää, että olet ollut toipilaana. Onneksi vaiva on helpottanut.
  Tosi kaunis tähti!
  Mitäs teidän mustalle kisuliinille kuuluu? Onko se jo täysin kotiutunut?

  VastaaPoista
 2. Kiitos tähtikehuista!

  Rudolf on kotiutunut meille oikein hyvin. Se vaikuttaa päivä päivältä leikkisämmältä, uteliaammalta ja rohkeammalta. Se ei enää pelkästään köllöttele sohvalla tai kehrää sylissä, vaan intoutuu juoksentelemaan villinä pitkin taloa ja etsiytyy mitä mielikuvituksellisimpiin piilopaikkoihin (mm. paperikasseihin, pyykkikoreihin, kuivumassa olevaan roskaämpäriin, tiskialtaaseen tai vessan lavuaariin, keittiön laatikoston ruokailuvälinelaatikkoon, jääkaapin hyllylle...) Sen polkuanturat ovat muuttuneet näiden viikkojen aikana pehmeämmiksi ja painoakin on tullut lisää :-)

  Täytyisi muistaa käyttää Rudolf rokotettavana; sen jälkeen voisimme ruveta harjoittelemaan ulkoilua. Kovasti tuntuvat pihapiirin pikkulinnut ja oravat kiinnostavan :-)

  VastaaPoista
 3. Sepäs ikävää että kätesi kipeytyi, jospa se nyt pysyisi jo parempana. Nuo jännetuppijutut on ikäviä.
  Tuo tähti on tosi nätti. Hyvää joulun alus aikaa.

  VastaaPoista
 4. Ikävää, että kätesi tuli kipeäksi. Ota nyt rauhallisesti sen kanssa! Onneksi R on kotiutunut hyvin. Silityksiä komealle kollille!

  VastaaPoista
 5. Ikävää, että kätesi tuli kipeäksi. Ota nyt rauhallisesti sen kanssa! Onneksi R on kotiutunut hyvin. Silityksiä komealle kollille!

  VastaaPoista