3.1.2012

Tähtien tuiketta uuteen vuoteen!

 Vanha vuosi on taas saateltu muistoihin ja uusi vuosi otettu vastaan asiaankuuluvin juhlamenoin. Joululoma oli koululaisillamme tänä vuonna valitettavan lyhyt, hädin tuskin puolitoista viikkoa. Sinä aikana en ehtinyt sen paremmin siivota kaappeja, järjestää varastoa kuin päivittää blogiakaan... mutta ei kai kaikesta jaksa ottaa stressiä? ;-) (Joulustressin mieheni ja minä olemme jo vuosikaudet onnistuneet välttämään joulu-excelillä, joka on herättänyt hämmästystä, kummastusta ja hilpeyttäkin ystäväpiirissäni - tosin myös matkimishalukkuutta!)

Kamera pullistelee jouluaiheisia kuvia, joten nautiskellaan hetki vielä lomapäivien leppoisasta tunnelmasta muutaman kuvan äärellä, vaikka tänään olikin jo toinen työpäiväni loman jälkeen. Sentään arkirumba lasten harrastusmenoineen käynnistyy vasta ensi viikolla! Jonkinlainen pehmeä lasku siis sentään :-)


Meillä oli ensimmäistä kertaa kaksi joulukuusta - toinen olohuoneessa ja toinen kuistilla lintujen ja oravien ilona :-) 


Norjalaiset Arne & Carlos onnistuivat tekemään Joulupallot -kirjastaan varsinaisen hittituotteen! Minäkin ostin tuon kirjan itselleni joululahjaksi :-) Kuvan kolme palloa päätyivät lahjoiksi kuopuksen päiväkotiryhmän hoitajille. Kuinkahan monta tällaista mahtaa joulukuusestamme löytyä ensi jouluna? :-)


Jouluisia herkkuja... kermakaramellien ohje on HS:n Ruokatorstai-kirjasta, pähkinärouhe oli oma lisäyksemme ohjeeseen.Havusydämen pohjana on keväällä 2011 tekemäni risusydän. Havusydämen askartelin aatonaattoiltana, kun "ei ollut muutakaan tekemistä" (vai oliko se niin ettei huvittanut siivota...) :-) 

*  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *  ***  *


Oikein hyvää uutta vuotta 2012!1 kommentti:

  1. Kiitokset aivan ihanasta joulutähdestä. Tässä se on yhä pöydällä, kun en malta laittaa sitä pois :-)

    Hauskaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista