14.7.2010

Hatuttaa!

On kyllä aika tympeätä istua hiljaisessa toimistossa, kun ulkona olisi vaikka mitä kesäpuuhaa odottamassa. Pitäisi parturoida villiintyneitä siperianhernepensaita, istutella uusia kasveja, seurata papujen ja kesäkurpitsojen kasvua, nyppiä kesäkukista lakastuneita kukkia... No, tämä ihmeellinen kesähelle on onneksi tehnyt illatkin niin välimerellisen lämpimiksi, että puutarhapuuhia pystyy hyvin tekemään shortseissa ja topissa vielä iltakymmeneltä. Hatuttaa silti!
Tämä hattu syntyi samalla mallilla kuin turkoosi hellehattu, eli sovita ja pura -menetelmällä. Taaskin hatusta oli vähällä tulla liian iso... Lankana on tässäkin Linie Bingo kahdessa eri vihreän sävyssä, virkkuukoukku nro 2,5. Tummanvihreää lankaa meni vähän reilu 50 g ja vaaleanvihreätä vajaa 50 g.Enää kaksi aamuherätystä ja sitten alkaa loma, jeeeeeeeeh!

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva hattu (kuin myös turkoosi)!

    VastaaPoista
  2. Mä olen aivan ihastunut tuohon Bingo-lankaan. Se on mukavan pehmeää mutta kuitenkin napakkaa. Mitähän siitä seuraavaksi keksisi... sopisi varmaan hyvin esim. johonkin laukkuun.

    VastaaPoista