13.3.2011

Aurinkoinen maaliskuun paketti SNY:ltä


Maaliskuu on ollut todellinen tautikuu suurperheessämme. Korvatulehdusta, poskiontelotulehdusta, alkavaa keuhkoputkentulehdusta, kuumetta, kovaa yskää, jatkuvaa aivastelua ja pärskimistä. Jokainen perheenjäsenemme on ollut kipeänä vähintään kertaalleen tässä viimeksi kuluneiden viikkojen aikana. Tällä hetkellä kaipaan kesää ja kärpäsiä ehkä enemmän kuin koskaan!
Sairasteluväsymystä piristämään saapui onneksi Salaisen neuleystävän maaliskuun paketti täynnä auringon valoa. Kaksi kullankeltaisena hohtelevaa lankakerää (joista ylellisen pehmeä Tofutsies pääsi jo sukkapuikoille; Schoppel Wolle Admiral Ombré, väri Banana Joe, odottaa vielä vuoroaan). Tummaa suklaata oli kaksi levyä (Victorian sekä Brunberg, kumpaakaan en ole aiemmin maistanut; Victorian oli matkaeväänä viikonloppureissullani Tampereella ja on HYVÄÄ!). Ihastuttavan hauska Maisa & Kaarina -aiheinen käsilaukkukoukku (kyllä vaan SNY taidat olla jonkinsorttinen ajatustenlukija! ... olen nimittäin jossain määrin käsilaukkufriikki...) Ja lisäksi vielä ihanan aurinkoinen kukkakortti.
Kiitos paljon Salainen neuleystäväni - pakettisi piristi tosi paljon ja toi kevään ainakin ajatuksissa monta päivää lähemmäksi!

5 kommenttia:

 1. Ihana paketti!

  Toivottavasti tautikierre on tältä erää ohitse.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs, aurinkoinen paketti! Toivon terveyttä ja hyvää oloa koko perheelle! Laukkukoukussa on tyyliä ja asennetta.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Jokos sukat tofutsies langasta alkaa olla valmiina? Itse en yleensä ole tunnustautunut keltaisen värin ystäväksi, mutta itseäni etenkin Schoppel Wollen lanka jotenkin viehätti...lienee minullakin kaipaus kesästä ja kärpäsistä, ampiaiset pysykööt jossain muualla...:) Mutta tänään vietetään kevätpäiväntasausta ja viikonlopulla käännetään kellot kesäaikaan, joten ainakin valoisuus lisääntyy ulkona ja toivottavasti myös omassa mielessäkin! Huhtikuun lähetystä siis suunnittelemaan...
  T.Sny

  VastaaPoista
 4. Hei SNY!

  Olin koko viime viikon sairaslomalla (alkuviikosta kuumeessa, loppuviikosta ei vielä ruoka maistunut ja olo muutenkin hutera) enkä jaksanut edes neuloa :-( Vasta perjantaina jaksoin vähäsen neuloa. Toisesta sukasta on vasta varsi valmiina. Lanka on aivan ihanan tuntuista, toivottavasti kestää karheita kantapäitäni käytössä! :-)

  VastaaPoista