29.4.2011

Huhtikuista hemmottelua SNY:ltäVoi hyvä tavaton miten ihanan paketin SNY oli minulle kasannut! Paketista löytyi Nalle-langasta neulottu suloisen pehmeä huivi, vihreätä Araucania-lankaa, Pandan tummaa suklaata (nam!), hauska tiskirätti, jossa oli kiinni neulomisteemaan sopiva pinssi, sekä Knit Pro -puikot (mulla on niitä yhdet ennestään ja ovat tosi hyvät!) ja vielä kaunis kortti. Kiitos kaikista näistä ihanuuksista! Salainen neuleystäväni taitaa olla todellinen ajatustenlukija, miten hän olisi muuten onnistunut löytämään huhtikuun pakettiini juuri oikeansävyistä lankaa - ehdoton lempisävyni vihreässä värimaailmassa! Jännityksellä odotan henkilöllisyytesi paljastumista :-)

4 kommenttia:

 1. Ihanan huivin olet saanut SNY:täsi. :) Itse vasta haaveilen että osaisin moisia tehdä..

  VastaaPoista
 2. Hih, vielä pidetään jännitystä yllä! Kiva, että tykkäsit paketista, huivia toisiaan mietin liian talviseksi mutta ainahan se talvi tulee joka vuosi joten toivottavasti käyttöä löytyy myöhemmin. Itse tykkään tehdä huiveja, uskomatonta mutta totta itselläni ei taida olla käytössä ainuttakaan...
  T.Sny

  VastaaPoista
 3. Huivi on kerrassaan ihana, se on ollut hartioita lämmittämässä jo monta kertaa, tänään töissäkin mukana. Mukavan kevyt hartioilla ja värinsä puolesta sopii kevääseen loistavasti. Enpä taida ruveta sitä värjäilemään - itse en varmasti ikinä saisi valkoista huivia neulottua (aina vaan jotain vihreää..) ja tuosta valkoisesta tulee ihan keijunsiivet mieleen! :-)

  VastaaPoista