26.5.2011

Salaisen neuleystävän paljastuspaketti



Tänään on ollut kerrassaan mainio päivä, vaikka päätäni onkin särkenyt eilisillasta saakka. Kotiuduin eilen illalla parin päivän työmatkalta sateisesta Jyväskylästä, mutta tänään on aurinko paistanut siniseltä taivaalta. Kuopuksemme oli tänään kotona toipilaana mutta onneksi vointi oli niin hyvä, että hän jaksoi lähteä seurakseni nimikkokukkakauppaansa. Ostimme sieltä ison kimpun huumaavasti tuoksuvia kieloja. Esikoinen puolestaan sai tänään sekä piano-opettajan kehut loistavasti menneestä vuodesta että tiedon paikasta kuvataideleirillä (päiväleiri, jolle saa kulkea ominpäin bussilla - sopiva itsenäistymisharjoitus 10-vuotiaalle). Illalla kävimme katsomassa koululaisten kevätnäyttelyä: kylläpä olivat taiteilleet upeita töitä kouluvuoden aikana! Harmitti etten tajunnut ottaa kameraa mukaan.







Ja sokerina pohjalla: Salaisen neuleystävän paljastuspaketti oli saapunut postiin! SNY:kseni paljastui Olga. Täytyypä oikein ajan kanssa tutustua Olgan blogiin, joka pikaisella ensivilkaisulla näytti kerrassaan upealta! Kiitos Olga kaikista ihanista yllätyksistä joita olet minulle kevään aikana keksinyt; olet selvästikin tutkinut blogiani tarkkaan ja miettinyt, miten voisit minua parhaiten ilahduttaa!



Olgan lähettämästä toukokuun paketista löytyi kaikenlaista ihanaa: Nalle Kukkaketo Päivänkakkara -lankaa (rakastan päivänkakkaroita, ovathan ne kotimaakuntani Keski-Suomen maakuntakukka), paketillinen Novitan Minikeriä (ihan kuin karkkeja...nam!), tummaa suklaata (nam-nam!), lätkänameja (namskis!) ja tyylikäs muistikirja, jonka kannessa on vaaleanpunaisella langalla kirjottu ristipistokissa - miau! Kerrassaan täydellistä!


2 kommenttia: