17.9.2009

"Neljä pientä sukkaparia marssi näin..."

"... aurinkoista tietä eteenpäin..."


Yksi itselleni asettamistani Sukkasadon tavoitteista on nyt saavutettu, eli lapsukaiset saivat kaikki käyttöönsä uudet varpaanlämmittimet. Pikkuneidin sukat ovat jo tehneet tuttavuutta kumisaappaiden kanssa viime viikonlopun käpyjenkeräilyretkellä, muita on vasta sovitettu jalkaan. Sukkien tarkemmat yksityiskohdat on kuvailtu täällä.



Esikoinen oli saanut tehtäväksi kerätä käpyjä iltapäiväkerhon jouluaskarteluja varten. Niitä löytyikin yllin kyllin! Äidin varastot eivät tällä kertaa kaivanneet täydennystä - odottamassa on mm. lehtikuusen käpyjä vuodelta 2007, viimevuotisia joulukuusen käpyjä, syömättä jääneitä saksanpähkinöitä ja hasselpähkinöitä ja kaikenlaista muutakin kiinnostavaa!

3 kommenttia:

  1. Hih! Hauskaa, että muillakin kertyy kaikenlaista hyödyllistä varastoihin. Mullakin on iso kassillinen männynkäpyjä odottamassa jouluaskarteluja (on ollut jo monta vuotta :-) )

    VastaaPoista
  2. Miunkin täytyisi uudelleenlämmittää sukkien neulontataitoni, joka ei huippua ole koskaan ollut. Kadehtien katselen teidän muiden ihania sukkasia. =) Ja itse tykkään niitä pitää jalassa. =)

    VastaaPoista
  3. Unalle: kauhistuisit, jos näkisit minun neulomani sukat. Usko pois, en liioittele yhtään.

    VastaaPoista