25.9.2009

Punainen pitsineuletakki

Tämä neuletakki valmistui jo aikoja sitten. Neuloin 140-senttisen ohjeen mukaan ja neuletakista tulikin tokaluokkalaiselle tyttösellemme muuten ihan sopiva, mutta hihat venähtivät muutaman sentin liian pitkiksi. Ne eivät oikein pysy käännettyinä, joten olenkin miettinyt että pitäisikö hihansuihin laittaa kuminauhat. Väri on tummalle neitosellemme täydellisen sopiva!


Ohje on Novita Kesä 2009 -lehdestä, malli 79 ja neulottu puikoilla nro 3 punaisesta Bambusta.

Tänään oli tosi kylmä aamu, auton tuulilasi oli jäässä ja kaulaan sai jo kietoa villaista lämmikettä. Pakkasenpuraisemat puolukat odottavat poimijoitaan - tosin meillä alkaa olla pakastin jo niin täynnä kesän ja syksyn marjaherkkuja että taitaa olla parasta poimia loput marjat suoraan suuhun!

2 kommenttia:

 1. Kaunis neuletakki!
  Puolukan punaista , se on kaunis väri!

  VastaaPoista
 2. Hei Harakka,
  kiva kun pistäydyit vierailulla!

  Olen aloitteleva pitsinneuloja joten tuo neuletakki oli vaikeus/kauneus-suhteeltaan minulle juuri sopiva :-) Tuo mallineule oli kyllä tosi kiva, ja olenkin mietiskellyt, että sitä voisi kokeilla vaikka pipoon tai sukanvarteen.

  Minäkin rakastan puolukan punaista, se on himpun verran pehmeämpi ja lämpimämpi sävy kuin ihan kirkkaanpunainen, joka sopii loppujen lopuksi aika harvalle.

  VastaaPoista