30.9.2009

Syyskiireitä


Arki jyrää taas täydellä voimallaan, illat pimenevät ja aamuherätykset alkavat tuntua päivä päivältä vaikeammilta. Töissä on kiire, töiden jälkeen on kiire milloin ruokakauppaan, milloin lasten harrastuksiin, ja jotain omaakin pitäisi yrittää harrastaa aina välillä. Sosiaaliset kontaktit typistyvät tekstiviestittelyyn ja naapureille vilkutteluun jumppasalilla. Lasten nenät tuhisevat ja kurkut rohisevat. Kylmä sää ajaa meidät poloiset sisälle hakemaan lohtua takkatulen, puuhellan, villasukkien ja ilmalämpöpumpun lämmöstä.


Kaiken kiireen keskellä sain kyhättyä sukulaisille syyskirjeen, jonka koristelin viimevuotisilla syyslehdillä. Kirjeen mukaan pakkasin nipun valokuvia muistoksi kesän auringosta ja alkusyksyn energisyydestä.4 kommenttia:

 1. Tuo syyskirje on kullä pontevuuden huippu. En voi kuin olla kateellinen. Hyvä sä!

  VastaaPoista
 2. Syyskirjeessä on riittänyt varmasti puuhaa kerrakseen! Upeita ja ihanan syksyisiä luontokuvia.

  VastaaPoista
 3. Tintin ja Insanity, kiitos kommenteistanne!

  Kyllähän tuo syyskirje vähän vaati näpertelyä, valokuvien tilailua & lajittelua ja hajanaisten ajatusten kokoamista, mutta niin paljon siitä on tullut kiitoksia ja hyvää mieltä että vaivannäkö kannatti ehdottomasti!

  Meillä asuu suurin osa sukulaisista sen verran kaukana että heitä tulee aika harvoin nähtyä, joten olenkin todennut tämän aika näppäräksi ja käytännölliseksi tavaksi kertoa arjen kuulumisia. Alkuvuoden kuulumiset voi sitten kiteyttää pääsiäiskirjeeseen :-)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, meillä tuo tekstarinkin lähettäminen tuntuu hukkuvan kiireisiin. Hieno idea tuo syyskirje!

  VastaaPoista