15.8.2010

Tico Ticoa tytöille

Ihastuin viime talvena Novitan Tico Tico -lankaan, josta neuloin itselleni pipon. Mielessäni oli, että pipo tarvitsisi kaverikseen kaulaliinan ja vaikka lapasetkin. Olen aina tykännyt turkoosista varsinkin kesävaatteissa, ja piristäähän se talvipäivääkin ihan ihmeesti.Huivien ohje on Novita syksy 2009 -lehdestä, malli 23. 34 s, lanka Novita Tico Tico, puikot nro 3.


Turkoosi huivi valmistui hi-taas-ti kesäloman aikana - alkuun se pääsi lentomatkalla etelän aurinkoon, edistyi lomamatkan aikana muutaman palmikonkierron verran, eteni vähän joutuisammin mökkeillessämme heinäkuun lopulla, ja pääsi pääteltäväksi lasten uimakouluviikon aikana. Kuopuksemme ihastui kovasti huiviin ja toivoi itselleen samanlaista, ja sattumoisin kätköistäni löytyi myös vaaleanpunaisen ja liilan sävyistä Tico Ticoa. Tästä huivista tuli hieman lyhyempi mutta muita eroja huivien toteutuksessa ei ollut. Esikoinen alkoi tietysti myös mieliä samanlaista huivia itselleen, ja hetken asiaa pohdittuani päätin lahjoittaa turkoosisävyisen huivin hänelle, koska muistaakseni pipon ohjeen yhteydessä oli ohje myös palmikkoja ja nyppyjä sisältävään huiviin. Pitäisi vähän järjestellä noita käsityölehtikasoja, ehkä se ohje sieltä jostain vielä löytyy...

4 kommenttia:

 1. Turkoosi väri on myös minun mieleen kyllä.
  Ihanat neuleet, kuvio on kaunis.
  Kumpa mä osaisin neuloa nykyään vaan virkkaan ja sitäkin talvella enemmän, kun mökkihommat loppuu :)

  VastaaPoista
 2. Que efeito bárbaro desse fio! Adorei os cachecóis!!
  bjinhos

  VastaaPoista
 3. Seijastiina, kiitos! Noissa palmikkoneuleissa on kyllä jotain käsittämättömän addiktoivaa. Ajattelin Sukkasadossa yrittää palmikkosukkia, Tico Tico olisi varmasti tällaiseen kokeiluun. mukavan ohut lanka.

  Ká, obrigado! :-) Eu amo cachecóis (e google translate)! :-D

  VastaaPoista